Wat Zegt De Wetenschap

De Universiteit van NL en het AD informeren samen met topwetenschappers wekelijks de kijkers over een relevant onderwerp in een video van 4 minuten. Ze presenteren feiten en geven context aan maatschappelijke onderwerpen. Yoko zorgt ervoor dat deze video's begrijpbaar en boeiend zijn door het toevoegen van animatie.

Blendle

Goede journalistiek is belangrijk. We helpen Blendle in het overdragen van deze missie in verschillende campagnes en social media ads.

Dokter in de Zaal

Voor het RTL4 TV programma Dokter in de Zaal maakten wij alle vormgeving, inclusief alle spelshow elementen en social branding.

Universiteit van Nederland

Topwetenschappers geven gratis college. Jaarlijks worden die miljoenen keren bekeken. De 3D animaties, slides, leaders en explainers worden gemaakt door yoko.

BeOne

We hielpen Infosequre met een introfilm voor hun vr-cyberveiligheidsspel.

Jules Unlimited

Samen met Floris Vos creëerden we de tv-merkidentiteit voor VPRO's wetenschapsprogramma Jules Unlimited.

Het Lab

Het LAB brengt wetenschap van de collegebank naar het dagelijks leven. We hebben National Geographic geholpen door verrassende animaties toe te voegen zodat de 25 video’s makkelijk te volgen zijn.

Zomerschool

De digitale zomerschool van Vlaanderen. Het platform biedt gratis onderwijs over verschillende onderwerpen zoals taal, wiskunde en wetenschappen voor kinderen van 6-12 jaar op TV en internet. We creëerden de volledige opblaasbare animatie merkidentiteit.

Kinderen voor Kinderen

Sinds 1980 domineert dit kinderkoor de top 40 hitlijsten. We hebben ervoor gezorgd dat de animatiestijl net zo goed is.

Contact us.

hello@studioyoko.nl

Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam